05.22.2010

canada goose salgoNc24

No Comments

6 måter å øke inntaket

Tror du gjør alt du kan for å være sunn, ved å gulpe ned hendig, dandy, over disk ultra multi vitamintilskudd? Kanskje du legger til disse kosttilskudd, ekstra vitamin C som en ekstra forholdsforbedring mot forkjølelse og influensa. Sørg også for at du kloke valg av mat som inkluderer befestet korn, frukt og grønnsaker. Disse er alle kloke, informert og proaktive atferd, og derfor må du være vitamin beriket, ikke sant?

Nivåer av vitamin D

Feil. Vel ikke helt galt, men hva med kroppene deres nivåer av vitamin D ?? Forskning viser nå at mange av oss er betydelig mangelfull på vitamin D. Leger er nå rutinemessig kontroll for nivåer av vitamin D hos pasienter som har symptomer på muskelsvakhet, skjelettsmerter, depresjon, leddgikt, diabetes 1, multippel sklerose, og noen former for kreft.

Hva gjør D gjøre?

Forstå hva dette viktige vitamin gjør og hvordan det fungerer i kroppen din, er informasjon som du kan bruke til å bo godt. canada goose salgVitamin D er et næringsstoff som kroppen produserer når den utsettes for ultrafiolette stråler fra solen. Sollyset tillater kroppen å starte en prosess for opptak av kalsium direkte inn i skjelettet. Vitamin D er også finnes i fet fisk, og noen frukter og grønnsaker. Som vi alder og våre bein fortsette å bryte ned og bygges opp igjen av våre kroppens næringsstoffer, hvis vitamin D mangler, er bentetthet sterkt redusert. Muskelsvakhet oppstår, og denne mangel kan føre til osteoporose å utvikle seg sammen med smerte, og en større økning i forekomst av benbrudd, og andre alvorlige sykdommer.

6 måter å øke inntaket av vitamin D

1. Oppsøk sol i minst 15 20 minutter om dagen. Ultrafiolette stråler hjelper kroppen til å syntetisere vitamin D. IKKE slutte å bruke solbeskyttelse. Hudkreft er fortsatt en meget stor risiko for helsen din.

2. Ta en Vitamin D2 supplement sammen med multi-vitamin hvis du ikke klarer å få nok sollys på grunn av plasseringen din, eller manglende evne til å finne tid for utendørs aktivitet. Om 800 IU er tilstrekkelig.

3. Spis mat som er vitamin D beriket som korn, smør eller margarin, yoghurt, soya melk, brød, frokostblanding korn barer, og helmelk. Fet fisk som sardiner, kokt makrell og laks, også inneholder vitamin D.

4. Spør din lege for å sjekke bentetthet og nivåer av vitamin D i blodet, med jevne mellomrom.

5. Vit at en kopp melk som er beriket med vitamin D forsyninger 1 / 4th av ditt daglige behov for dette viktige næringsstoffet.

6. Ikke overskrid den anbefalte daglige grensene for vitamin D. For menn og kvinner disse grensene er:

alderen 19 50 200 hormonspiral

alderen 51 70 400 hormonspiral

alderen 71 600 hormonspiral

Hva Eie nok vitamin D kan gjøre

Finne ut at vitamin D, i tilstrekkelige mengder, hjelper kroppen å opprettholde normale nivåer av kalsium og fosfor som fremmer sterke bein og god beintetthet, ikke bare styrke, det stemning styrke. Å få nok sollys, når det er mulig, vil tillate Vitamin D du får i deg til å jobbe sammen med de andre vitaminer og mineraler du tar, både som kosttilskudd og de som finnes i de sunne maten du spiser. Vitamin D hjelper kroppen absorbere kosten fett også, som holder kolon, bukspyttkjertel, lever, tarmer og hjerte mye sunnere også. Å være proaktiv og tar deg tid til å spise nutritiously, få mosjon og sollys, og har en periodisk

Questions? Ask us