08.22.2010

canada goose jakkerTJjg

No Comments

7 tips for å gjøre det gjennom en Boston vinter med minst mulig smerte

Noen vinterdager, vi alle føler at denne gutten.

Vi har registrert deg for sjelen suger vintre ved å leve i den store delstaten Massachusetts. Selv de av dere som elsker kulde (dere eksisterer, ikke sant?) Vet at det er visse ting du må gjøre for å sørge for at du overlever det. Som ikke stikker tungen til en metallstang, som noen av oss har lært på den harde måten i førskolen.

Men i tillegg til de grunnleggende som iført en lue her er noen trinn du kan ta som vil gjøre deg og alle rundt deg mye gladere når vi synker dypere inn i vinteren. Prøv ikke å klage om kaldt hele tiden.

Dette er nesten umulig. Men hvis du klarer å hindre deg fra tweeting ut et skjermbilde av værvarsel med den fortvilte ansikt Emoji daglig, er du halvveis der. Også når folk spør hvor du er, prøver ikke å si: Jeg vil aldri bli varm igjen og lykke er en illusjon.» «Hvis du ønsker å vite akkurat hvor kaldt det blir og hvor hardt du må prøv å ikke gripe om det, her er en stor liste over programmer som vil fortelle deg. og registrere deg for varsler om dårlig vær her, på Alert Boston.canada goose jakke

Bond med andre T passasjerer over været. Kieran Kesner / The Boston Globe

2. Klag på den kalde noen av gangen.

Så mens du ikke ønsker å være den man alltid kvitre om kaldt, klager over været er tid æret New England tradisjon. Det, og forsvarer Tom Brady (det var en heksejakt ledet av Goodell, dere). Commiserating med de rundt deg, selv om det bare er en delt øye kast med en kamerat T passasjer som dørene åpne og en eksplosjon av frigid luft kommer gjennom bygger en følelse av solidaritet. Det er som de sang i High School Musical: Vi er alle sammen om dette.

Se på disse kjekk liten ting! amazon

3. Hold en chapstick i hver jakkelomma.

Hvis du har to vinterfrakk ett for ganske kaldt ” og en annen for mine lemmer har sluttet å fungere ” deretter sørge for at alle lommer er stablet med en frisk ‘kjepp på starten av vinteren (eller en fin leppepomade fra lokale hudpleie butikk Follain). Du vil rive gjennom disse dårlige gutter raskere enn du kan si T er forsinket igjen. ” Snakker av T forsinkelser, det er en hel haug av programmer som kan hjelpe deg å finne ut om du bør bare gi opp og begynne å gå, eller om det er håp for toget ditt basert pendle.

På venstre, den typiske Bostonian kledd for vinteren. Bilder fra AFP / Getty

4. Embrace Michelin mann chic.

Du må bare akseptere det faktum at du kommer til å se ut som fyren fra dekk annonser når du forlater huset. Ikke kjemp det! I stedet spille et spill hvor du prøver å bruke så mange lag at armene pinne rett ut uten at du trenger å holde dem opp. Du vil se ut som en søt pjokk. Når det gjelder disse strøk, kan du ta flere ruter. Fikk nær $ 1000 å bruke på din yttertøy? Prøv en Canada Goose parka, som du finner på The Tannery. Bean (og deres livstidsgaranti) vil ikke la deg ned. Lyst til å se ut som du er i ferd med å makulere noen Gnar selv når du spasere ned Newbury? Prøv en Patagucci beklager, Patagonia skall.

Og chill.

5. Bruk vinteren som en unnskyldning for å få ut.

Netflix og chill ” blir mye mer fristende når det er negative fem grader ute og tanken på ikke å være under et teppe gjør deg bryte ut i kalde (veldig kaldt) svette. Kjøp marshmallows for varm sjokolade og ingen knuse vil være i stand til å motstå invitasjoner, spesielt hvis du får noen artisanal, Massachusetts laget seg fra oliven Grace i Sør slutten. Egentlig du fortsatt kan bli avvist, men hei, minst du prøvde. du kan alltid se Gilmore Girls av deg selv, og denne måten, vil du være opp et par snacks.

Bedre ennå, bare få en varm kaffe. The Boston Globe

6. Ikke dobbelt kopp din Dunkin.

Dette kommer til å føre til at noen oppstyr fra massene, men hvis fjorårets vinter var ikke et tegn på at vår været er alt rotet og jorden kan være døende, hva er? Gjør din del og spare enda en styrofoam kopp fra treffer deponiet ved bare iført et par hansker når du bærer din iskaffe rundt, for pokker. Du kan også alltid støtte din lokale kaffebar mens du venter på T her er en liste over de beste stedene langs Red Line for å få buzz på.

Modige sjeler hopping i Charles i varmere tider. The Boston Globe

7. Husk at dette også skal passere.

Vinteren er ikke alltid, og dette er anslått til å bli varmere enn sist. Så kanskje innen april vil du ha en sjanse til å sitte utenfor uten tå varmere. Jorden har aldri ikke gått rundt solen, så være trygg på at varmere vær vil til slutt lede vår vei. I mellomtiden, mens vi flyter i denne snø verden, vi kan like godt prøve å nyte det.

Questions? Ask us