09.24.2011

billige canada goose 7GBs

No Comments

Når de fleste mennesker vært sommerfester, de normalt har de basale alkoholholdige drikkevarer, som øl og vin, men sjældent ser du en vært tilbyder et udvalg af virkelig særlige sommer drinks.

Jeg har perfektioneret min liste af tilbud gennem årene og nu dele jeg min “Top 5 mest efterspurgte Summer Drinks” med dig (i nogen bestemt rækkefølge).

I en lille kande, “rod” mynteblade sammen med lemonade koncentrat og citronsaft. Muddle betyder at knuse bladene, så de frigiver deres smag. Jeg bruger i slutningen af ​​en træske.

Stir i isterninger, Limoncello og club soda og hæld i 4 glas. Top dem med en citron skive,billige canada goose en kvist frisk mynte og en paraply.

Gør 4 10 ounce

1/2 del vodka

1 del granatæble mix (jeg bruger “Rose” mærke)

1 del granatæble blåbær saft (jeg bruger “Tropicana” mærke)

Orange skiver til pynt

Ryst ingredienserne med is i 1 minut i en martini shaker. Hæld i nogle martini briller og pynt med en orange skive. Sprød og forfriskende!

Nummer tre mest efterspurgte Summer Cocktail Pineapple Bleu

2 oz. hypnotic Liqueur

1 oz. Grey Goose Vodka

Stænk af ananas juice

Citron twist til pynt

Ryst sammen Hypnotic, vodka og is indtil kølet. Hæld i en martini glas, top med ananas saft og pynt med en citron twist og en paraply.

Number Four mest efterspurgte Summer Cocktail Sangria Punch

Denne ene er fantastisk til sommer grill fordi du nemt kan gøre det til en kande ad gangen eller kan tjene det fra en punch skål.

Questions? Ask us