09.24.2011

canada goose salg 2p7J

No Comments

Tenk deg, om du vil, at du er Liam Neeson. Bortsett fra at Phantom Menace business, ikke så ille, ikke sant? Dude er en badass med en OBE.

Nå forestille seg Liam Neeson er flyet har krasjet i Arktis. Han har ingen mat, ingen ly, ingen trendy Canada Goose parka å holde ham varm og han også blir forfulgt av ulver som tror han er Puppy Chow. Det er forutsetningen for The Grey, åpner denne helgen. Fingrene krysset vår mann gjør det med en ren tilfelle av forfrysninger. Hvis vi har lært alt fra utendørs eventyr filmer, er det at Hollywood-stjerner er usedvanlig solid. Enten står overfor trusselen om sult, dødelige rovdyr eller en dødelig “Predator” de har det som trengs. Vi har plukket 10 av våre favoritt overlevelse filmer. Ingen garanti for at du vil lære noe fra dem, men minst vil du ikke risikere å miste en arm.White vann stryk? Gail (Meryl Streep) kan håndtere dem. En tidligere elv guide, er Gail en dame som kjenner landet som innholdet i hennes Academy Awards ‘skap.canada goose salg Hun vet alle de beste fiskeplassene, alle de beste varme kilder, alle de beste måtene å unngå å bli knust mot steinene. Hun vet selv de beste måtene å berolige henne whiny 10 år gammel og byboere mann mens de er i drift på deres utendørs eventyr. Kunnskap er det som holder Gail trygt i Idaho villmarken og ennå, hun og hennes familie er raske til å stole på et par karer de ikke vet noe om (Kevin Bacon og John C. Reilly), tilsynelatende morsomme kjærlig dudes som befriend hennes unge sønn og snart bevise farligere enn noen “x treme” sport. Bare går å vise deg: barn bør aldri snakke med fremmede, selv om du er totes positiv du så en av dem i Footloose “>.

Hvitt vann stryk? Gail (Meryl Streep) kan håndtere dem. En tidligere elv guide, er Gail en dame som kjenner landet som innholdet i hennes Academy Awards ‘skap. Hun vet alle de beste fiskeplassene, alle de beste varme kilder, alle de beste måtene å unngå å bli knust mot steinene. Hun vet selv de beste måtene å berolige henne whiny 10 år gammel og byboere mann mens de er i drift på deres utendørs eventyr. Kunnskap er det som holder Gail trygt i Idaho villmarken og ennå, hun og hennes familie er raske til å stole på et par karer de ikke vet noe om (Kevin Bacon og John C. Reilly), tilsynelatende morsomme kjærlig dudes som befriend hennes unge sønn og snart bevise farligere enn noen “x treme” sport. Bare går å vise deg: barn bør aldri snakke med fremmede, selv om du er Totes positive du så en av dem i Footloose.

Homeward Bound: The Incredible Journey, 1993

Når en bulldog, en Golden Retriever og en katt blir liggende på en ranch, de antar deres eiere har forlatt dem og bestemmer seg for å ta fatt på den lange turen hjem. De møter stryk, sinte bjørner, fjelløver, og en hjerteskjærende separasjon, men det betyr ikke stoppe dem fra å komme sammen for å redde en liten jente vill i skogen. Det går bare for å vise at ikke engang en rumpe full av pinnsvinpigger ikke kan stoppe deg hvis du har vennskap på din side (for ikke å nevne de stemmene til Michael J. Fox og Sally Field). “>

Homeward Bound: The Incredible Journey, 1993

Når en bulldog, en Golden Retriever og en katt blir liggende på en ranch, de antar deres eiere har forlatt dem og bestemmer seg for å ta fatt på den lange turen hjem. De møter stryk, sinte bjørner, fjelløver, og en hjerteskjærende separasjon, men det betyr ikke stoppe dem fra å komme sammen for å redde en liten jente vill i skogen. Det går bare for å vise at ikke engang en rumpe full av pinnsvinpigger ikke kan stoppe deg hvis du har vennskap på din side (for ikke å nevne de stemmene til Michael J. Fox og Sally Field).

Swiss Family Robinson, 1960

En familie på fem er strandet på en øde øy når deres skip er kapret av pirater. Hvordan vil de finne mat? Husly? En peachy ivrig kjæreste for sin eldste sønn ?! Med litt gumption og mye Disney sin spesielle måte Swiss Family Robinson holder ut, overlevende både elementene og (rasistisk stereotype) pirat inntrengere. At de også klart å “imagineer” en ny Disneyland attraksjon i prosessen er bare saus. Deilig, imperialistisk saus. “>

Swiss Family Robinson, 1960

En familie på fem er strandet på en øde øy når deres skip er kapret av pirater. Hvordan vil de finne mat? Husly? En peachy ivrig kjæreste for sin eldste sønn ?! Med litt gumption og mye Disney sin spesielle måte Swiss Family Robinson holder ut, overlevende både elementene og (rasistisk stereotype) pirat inntrengere. At de også klart å “imagineer” en ny Disneyland attraksjon i prosessen er bare saus. Deilig, imperialistisk saus.

Jurassic Park, 1993

Penger og sprø aldri blande, som påvist av John Hammond (Richard Attenborough), en eksentrisk milliardær som bestemmer det ville være en dønning idé å lage en temapark befolket med ekte, levende dinosaurer. Men det viser seg dinosaurer klonet fra årtusener gamle DNA er like sint og sulten som de originale, og de snart begynne å behandle park ansatte og besøkende som vandre Happy Meals. Det viser seg også at dinosaurer kan åpne dører (som visste?), Noe som gjør det vanskeligere å unnslippe dem. Likevel er det noen tips for overliste dyrene: En T Rex vil alltid ignorerer deg hvis du bor helt i ro (i hvert fall i Steven Spielberg verden). Det hjelper også å vite en 11 år gammel jente med nok kunnskap om et UNIX-system for å sette i gang en sikkerhet lockdown. “>

Jurassic Park, 1993

Penger og sprø aldri blande, som påvist av John Hammond (Richard Attenborough), en eksentrisk milliardær som bestemmer det ville være en dønning idé å lage en temapark befolket med ekte, levende dinosaurer. Men det viser seg dinosaurer klonet fra årtusener gamle DNA er like sint og sulten som de originale, og de snart begynne å behandle park ansatte og besøkende som vandre Happy Meals. Det viser seg også at dinosaurer kan åpne dører (som visste?), Noe som gjør det vanskeligere å unnslippe dem. Likevel er det noen tips for overliste dyrene: En T Rex vil alltid ignorerer deg hvis du bor helt i ro (i hvert fall i Steven Spielberg verden). Det hjelper også å vite en 11 år gammel jente med nok kunnskap om et UNIX-system for å sette i gang en sikkerhet lockdown.

Cast Away, 2002

Chuck Noland (Tom Hanks) er den ideelle FedEx ansatt, å vise seg på sin anal retentive tilslutning til strenge tidsplaner, men alle som går ut av vinduet når flyet hans krasjer i midten av Stillehavet og han vasker opp på en ubebodd øy. Chuck gjør som Robinson Crusoe og blir flinke på å bygge branner, bygge ly og samle mat (sammen med Oscar-nominasjoner). Han ender opp strandet i fire år uten å snakke, men en volleyball dekorert med hans blodige fingeravtrykk. På pluss-siden, personlige hygiene standarder er super slapp på øde øyer, slik at han kunne la skjegget gro så gal, selv Joaquin Phoenix skulle være redd for det. “>

Cast Away, 2002

Chuck Noland (Tom Hanks) er den ideelle FedEx ansatt, å vise seg på sin anal retentive tilslutning til strenge tidsplaner, men alle som går ut av vinduet når flyet hans krasjer i midten av Stillehavet og han vasker opp på en ubebodd øy. Chuck gjør som Robinson Crusoe og blir flinke på å bygge branner, bygge ly og samle mat (sammen med Oscar-nominasjoner). Han ender opp strandet i fire år uten å snakke, men en volleyball dekorert med hans blodige fingeravtrykk. På pluss-siden, personlige hygiene standarder er super slapp på øde øyer, slik at han kunne la skjegget gro så gal, selv Joaquin Phoenix skulle være redd for det.

Questions? Ask us