03.06.2012

canadagooseparka

No Comments

lang, men mode har ofte spillet en birolle i sin mangfoldige karriere.

Den Alberta indfødte sartorial stil, inspireret af sparsommelighed butikker i hendes lille by opdragelse, tog hende til forsiden af ​​Vanity Fair. Trådene båret i løbet af sin karriere ikke kun kiggede stor, de bidrog til at definere hendes persona.

Historien: bruges til at sy plastik cowboys og indianere på mit tøj bare have det sjovt med det på et budget. Jeg var brød dengang, så jeg finder ting på Value Village eller få min mor til at gøre mig en nederdel fra gardinerne hun var ved at smide ud. Jeg elskede at lege med tøjet så meget som musikken.canadagooseparka øjeblik: Juno Award brudekjole

Hvornår: sin takketale ved 1985 priser som hun vandt mest lovende kvindelige vokalist.

Udseendet: Satin brudekjole med cowboystøvler

Indflydelse: Den lovende kvindelige, generelt en nye brud.

Historien: bare så skete, at min værelseskammerat på det tidspunkt en dreng havde en brudekjole, som han bar lejlighedsvis, og jeg sagde bare, jeg låne det? Det var performancekunst baseret. Jeg havde en masse energi og en masse tid dengang at gøre den slags. øjeblik: Vanity Fair dække med Cindy Crawford

Udseendet: Klædt i en sort og hvidt jakkesæt, hendes ansigt dækket i barberskum, lang forelægger Crawford barberkniv barbering.

Indflydelse: virkelig elskede denne franske film kaldet Frisør Ægtemand (Le mari de la coiffeuse), et Patrice Leconte film, og jeg sagde, det ville være så godt at gøre noget i en barber stol og (photogragher Herb Ritts) sagde, lad få Cindy . Og jeg var. på gyldne time så omkring 5 eller 6 o Det var awesome. Mellem Herb og Cindy alt jeg skulle gøre, var hvad de fortalte mig. Det var ret nemt for mig. Alt, hvad jeg skulle gøre, var at dukke op. øjeblik: album cover

Udseendet: Sort nålestribet jakkesæt jakke og en dyb rød ascot.

Indflydelse: Elegant udseende af den victorianske tidsalder

Historien: ønskede at være helt anderledes. Jeg stod foran et mål med pilen opdeling en cigaret i to. De pladeselskabet didn ønsker mig at have faktiske cigaretter på forsiden. Jeg faktisk ikke foregiver at være rygning (i den version, der blev udgivet). De didn airbrush en cigaret ud af min hånd, som jeg hørt folk antaget. øjeblik: Wonderful World album med Tony Bennett

Fem indiske bilmodeller har fået nul stjerneklassifikationer i crashtest udført af Global New Car Assessment Programme (Global NCAP). De er Renault kwid, Maruti Suzuki Celerio og Eeco, Mahindra Scorpio og Hyundai Eon.

Resultaterne, udgivet i New Delhi tirsdag, viste lave niveauer af voksne beboer beskyttelse i de fem modeller. Global NCAP deltog i en todages konference om trafiksikkerhed vært ved Institut for færdselsloven Uddannelse i Faridabad.

Ifølge sin hjemmeside, blev kwid testet i tre versioner, herunder en med airbags, men ingen fik en stjerne for voksen sikkerhed. Global NCAP testede standard version uden airbags efterfulgt af en opdateret evolution i produktionen fra begyndelsen af ​​april 2016.

Bilen blev testet med og uden airbag men stadig scoret nul stjerner.

Ifølge Global NCAP, vil Renault gennemføre yderligere forbedringer af kwid som vil blive afprøvet i kommende crashtest.

Som for Skorpionen, det scorede nul stjerner i voksen beboer beskyttelse og to i børnesikkerhed.

Den sammenbrud af konstruktionen kombineret med manglende airbags betyder, at der er høj sandsynlighed for livstruende skader for mindst én af de voksne passagerer.

Mahindra & Mahindra gentaget i en pressemeddelelse, at alle dets produkter blev udviklet svarende til eller bedre sikkerhedsstandarder fastsat i Indien.

stjerneklassifikation som udgivet af Global NCAP i den seneste crashtest blev udført på den ikke airbags variant af Scorpio.http://www.canadagooseparka.top Typisk, i en hvilken som helst antal stjerner proces, ikke airbag varianter ikke udfører godt om sikkerhedsstandarder, det er angivet.

Hyundai Eon, som tilbydes i standard version uden airbags, scorede nul stjerner i voksen beboer beskyttelse med to i børnesikkerhed. Global NCAP citeret ustabil struktur i kabinen og manglende airbags som årsag.

Den ikke airbag Maruti Suzuki Celerio og Eeco scorede nul stjerner i voksen beboer beskyttelse og en stjerne i børnesikkerhed.

I en kommentar til den seneste nedbrud testresultater, David Ward, generalsekretær, Global NCAP, sagde: Resultaterne viser, hvor vigtigt det er for biler at have et organ shell, der kan forblive stabile i et nedbrud. Dette er en helt afgørende forudsætning for beboer sikkerhed sammen med montering mindste af frontairbags.

Questions? Ask us