10.06.2012

canada goose jakke

No Comments

NEW YORK / BRUXELLES Hos Top Humle på Manhattans hofte Lower East Side, kan drikker vælge mellem 20 øl på fad fra Mørke Penance til Devil Dancer og over 600 mere i flasker.

Baren er at udnytte den kraftige stigning i efterspørgslen efter håndværk øl og finder kun lejlighedsvis kunde vælger Budweiser eller andre mærker af de to store bryggerier Anheuser Busch InBev og MillerCoors.

Mens de store selskaber stadig gøre tre fjerdedele af al øl drukket i USA, de står over for en fortsat nedgang i markedsandelen.canada goose jakke Deres indsats i de sidste par år til at skubbe ind i rigere aromatiseret håndværk øl, som nemt kan sælge til en 50 procent præmie til standard pilsner, ikke formår at kompensere.

Craft forbrugerne har et utal af over 3.000 små og lokale producenter fra aardwolf at Zythum at vælge imellem. ølmarked på $ 100 milliarder i 2013. Men det insisterer også håndværk bryggerier skal være små, uafhængige og traditionelle og afskediger folk som AB InBev s Goose Island eller MillerCoors ‘Blue Moon som bedragere.

Som jeg har fået ældre, hvis jeg ønsker at tilbringe kalorier på øl, jeg ønsker at drikke noget, jeg kan lide, sagde 29-årige Conor Griffin, udskille lokale bryggerier som singlecut Beersmiths og Barrier Brewing Co som favoritter. Jeg er temmelig betyder.

De store bryggerier påpeger, at nogle af deres håndværk bryg score godt på vurdering hjemmesider, men mellem dem, parret havde kun en 20 procent andel af fartøjet segment i 2013, med mærker, herunder Blue Moon og Shock Top ifølge Beer marketingmedarbejder Insights .

Det er langtfra hurtig nok til at kompensere for tabet af mainstream, såsom Budweiser eller Bud Light, sagde Société Générale Andrew Holland.

Chris Shepard, assisterende redaktør på Beer marketingmedarbejder Insights, sagde vækst i AB InBev s Shock Top og Goose Island havde bremset kraftigt siden national roll outs, i tilfælde af Shock Top til en høj encifret procentdel sidste år, sammenlignet med et gennemsnit på 15 17 procent for et håndværk øl.

Blue Moon og Leinenkugel sammen rapporterede ingen vækst i de sidste tre måneder af 2014, i henhold til SABMiller på onsdag.

AB InBev, verdens største bryggeri, har reageret i det forløbne år med køb af to mere små håndværksvirksomheder producenter på øst og vest kyster blå punkt og 10 tønder.

AB InBev i november køb af 10 tønder i håndværk varmt hus Oregon bedt en byge af kommentar på sociale medier, nogle kalder det en udsalg og truer med at boykotte sine mærker, herunder sit flagskib Toasted Lager. butikssalg af håndværk øl steg 11,8 procent i år til slutningen af ​​december og fik 2,7 point i markedsandel i fire år, mens de største ølmarkeder, økonomi og premium lys, er faldet med 4,0 og 2,3 point henholdsvis sagde Andrea Riberi, senior vice president hos forskningsgruppe Nielsen.

Tiltrækning af højere marginer og tocifret procentvis vækst er indlysende for de store selskaber, der har et par trumfkort.

De kan garantere forsyninger såsom maltbyg til lavere omkostninger end de mindre bryggerier ville betale, øge reklameindsats, sikrer bred distribution og gøre nogle af de bryg i deres egne planter, hvilket gør det nemmere at rampe op mængder. Men de har stadig at overbevise forbrugerne.

Hvis du forsøger at gøre det for stort, det bærer kimen til sin egen undergang. Hvis det er for allestedsnærværende det mister noget af sin appel, siger Société Générale drik analytiker Andrew Holland. distributører er heller ikke bundet til de store selskaber, og så kan frit købe andre håndværk mærker.

Joe Menetre, national salgsdirektør hos New Belgium Brewing i Colorado, siger konkurrence med store bryggerier er ikke noget nyt, og at distributørerne er langt mere åbne for håndværk end i slutningen af ​​1990’erne, da nogle ikke ville tage opkald fra små spillere.

Det er mere udfordrende end nogensinde før, men ikke på grund af de store spillere. Der er så mange nye øl, det er svært at opbygge et brand, sagde han.

Fartøjet brygning boom er ikke enestående for USA.

Det, der sker er en global vækkelse for velsmagende, interessante øl, siger Tim Webb, co redaktør af World Atlas of Beer, hvis kommende 2015-udgaven vil liste mindst 65 lande med et håndværk genoplivning, fra 42 i 2012.

Craft drikkende er typisk yngre, mere vidende om industrien og også mindre tilbøjelige til at holde sig til ét mærke.

Det er svært for et enkelt mærke til at opnå for stor en andel. Folk ændrer rundt, eksperimentere, siger Shepard fra Beer marketingmedarbejder Insights. I håndværk, top seks har en andel på lidt over en tredjedel.

Jim Koch, grundlægger og formand for Sam Adams maker Boston Beer Company uenig og siger, at han ser endnu flere håndværk bryggerier åbning og forventer ikke i håndværk den slags konsolidering set i import og mainstream segmenter.
Ingen problemer

I dag er torsdag, 14. juli og som jeg sidder ved mit skrivebord på rådhuset, kan jeg ikke hjælpe, men reagerer på et brev til redaktøren i Daily News i dag af Susan H. Earl med hensyn til min whereabouts. Hun har brug for at vide, at på intet tidspunkt under mit sidste kampagne gjorde jeg nogensinde sige, jeg ville aldrig tage en anden ferie.

Jeg værdsætter hendes bekymring,http://www.dcanadagooseonline.top/ men hun behøver ikke bekymre dig. Midt i deres udtrykte bekymring over den mærkelige tilstand af vores politik, fandt jeg et skilt med en smule af salvie rådgivning i en butik vindue. Den sagde:

Eat hummer.

Jeg forsøgte mit bedste for at lytte deres råd: Jeg havde hummer i en form oranother seks gange i 10 dage i Canada: som kogt, i en salat, eller som et

bisque. Det gjorde faktisk ikke gøre mig mere afslappet omkring ourNovember valg, men som en oprindelig New Englander, jeg elsker hummer!

Bill Kaye, NaplesBatten om muslimer

I de seneste uger fleste breve om Orlando skydning (49 døde, 53 sårede) var om våbenkontrol, som fortjener opmærksomhed, men det gør hadforbrydelser, psykisk sygdom og især radikale islamiske terrorisme, som er involveret i stort set alle skyderier og bombeangreb forårsager multiple dødsfald og sårede. Han udtalte: Årsagen til søndagens blodbad er den radikale islamiske filosofi, der lærer vold som et middel til at fremme Guds vilje, der fremmer intolerance som retfærdighed og som placerer ingen værdi på livet for ikke-troende.

Vi har hårdt brug for at bekæmpe denne radikale filosofi. Batten tilbyder gode forslag til, hvad flere aktioner fra islamiske ledere. Jeg vil tilføje til dette ved at foreslå, at vores regering og allierede har nogle prominente religiøse ledere forberede og udskrive en erklæring, som eksempel udarbejdet nedenfor for antenne distribution i hele verden på relevante sprog, især i de overvejende muslimske lande:

ISIS og relaterede grupper følger en ond djævel. De notfollowing Allah (Gud). Allah befaler gennem Mohammad at muslimer tilbeder Allah, og elsker og hjælpe andre gennem fred.

(Underskrevet af en fremtrædende shia imam, en fremtrædende sunni imam, paven, og en fremtrædende protestantiske leder.)

Vores regering har brug for at bekæmpe denne radikale islamiske filosofi, fordi det fører til eliminering af vores forfatning og love, og erstatte dem med radikale sharia love. Vi ville ikke være fremme en bestemt religion, men ville være at beskytte alle religioner verden over.

Jeg mener, at vores grundlov foreskriver dette.

Harold Hall, NaplesShrinking middelklasse

Må ikke bebrejde skrumpende middelklasse på de rige. De har for længst regnet ud, at det er en konkurrencepræget verden derude og handlet i overensstemmelse hermed for at udmærke sig i det.

Må ikke bebrejde de skrumpende indkomst på de store selskaber. De er simpelthen reagere på de kræfter i konkurrencen. De er tvunget til at træffe foranstaltninger til at give dem mulighed for at forblive konkurrencedygtig på globalt plan. Alternativet er at gå ud af markedet, og mister alle job.

Må ikke bebrejde indvandrerne for at tage vores arbejdspladser. De kommer fra, hvor tingene er endnu hårdere. De er simpelthen reagerer på konkurrencemæssige karakter af livet. Vi er langt bagefter med at udnytte de realiteter. I dag er vi vant til at få et trofæ bare for at dukke op. Nå, ønsker alt hvad du ønsker, men det er ikke virkeligheden.

Questions? Ask us